استرالیا

آشنایی مختصر با استرالیا

آشنایی با کشور استرالیا

استرالیا  Australia  یک کشور مستقل از قاره استرالیا، جزیره تاسمانی و جزایر کوچکتر متعددی تشکیل شده‌است. این کشور از نظر مساحت بزرگ‌ترین کشور اقیانوسیه و ششمین کشور بزرگ جهان است. جمعیت این کشور نزدیک به ۲۶ میلیون نفر و مساحت آن ۷٬۶۱۷٬۹۳۰ کیلومتر مربع می‌باشد.

نرخ شهرنشینی در این کشور بسیار بالا بوده و بیشتر شهرهای این کشور در ساحل شرقی قرار دارند. کانبرا پایتخت کشور است، در حالی که بزرگ‌ترین شهر سیدنی است و سایر مناطق کلانشهری مهم شامل ملبورن، بریزبن، پرث و آدلاید است.

قاره استرالیا قدیمی‌ترین، مسطح‌ترین، و خشک‌ترین قاره مسکونی با کمترین خاک حاصلخیز است. این کشور تنوع زیادی در مناظر و آب و هوا دارد. بیابان‌ها در مرکز، جنگل‌های بارانی استوایی در شمال شرقی و رشته کوه‌ها در جنوب شرقی.

تحصیل در کشور استرالیا
پایتخت استرالیا کانبرا است

ملبورن و سیدنی پایتخت های اقتصادی و فرهنگی استرالیا است

اگر شما هم استرالیا را برای تحصیل انتخاب کرده اید، بهتر است کمی بیشتر درباره این کشور بدانید

درآمد این کشور از منابع مختلف، مانند صادرات مرتبط با معدن، ارتباطات از راه دور، بانکداری، تولید و آموزش بین‌المللی به دست می آید. همچنین کشوری بسیار توسعه یافته و دارای دوازدهمین اقتصاد بزرگ جهان است. این کشور دارای یک اقتصاد پردرآمد بوده و دارای رتبه دهم درآمد سرانه در جهان است. یک قدرت منطقه ای است و سیزدهمین هزینه نظامی در جهان را دارد.
مهاجران ۳۰ درصد از جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند، که بالاترین نسبت در میان کشورهای اصلی غربی است. استرالیا با داشتن هشتمین شاخص توسعه انسانی و نهمین رتبه برتر دموکراسی در سطح جهان تا سال ۲۰۲۰، از نظر کیفیت زندگی، سلامت، آموزش، آزادی اقتصادی، آزادی‌های مدنی، و حقوق سیاسی، با تمام موارد اصلی خود، رتبه بالایی دارد.

استرالیا یا اقیانوسیه با ۷/۶ میلیون کیلومتر مربع مساحت، کوچک‌ترین قاره جهان به‌شمار می‌رود. سرزمینی تقریباً هموار که ناحیه غربی آن را فلات غربی استرالیا و شرق آن را رشته کوه جداکننده تشکیل می‌دهد و بین این دو، سرزمینی پست و همواری قرار دارد که بیشتر آن خشک و خالی از سکنه است.
بلندترین نقطه آن قله‌ای در کوهستان برفی است که ۲۲۲۸ متر ارتفاع دارد و پست‌ترین نقطه آن ۱۵- متر در دریاچه اِیر قرار دارد. بلندترین رودخانه استرالیا رود دارلینگ است که بیش از ۲۷۰۰ کیلومتر طول دارد. این رود با پیوستن به رود ماری که دومین رود بزرگ استرالیا است در نهایت در جنوب ویکتوریا به اقیانوس منجمد جنوبی می‌ریزد.
این کشور که همچون جزیره‌ای بزرگ در اقیانوس آرام واقع شده، از نظر زمین‌شناسی کهن ترین خشکی جهان به‌شمار می‌آید که اقیانوس آرام جنوبی را از اقیانوس هند جدا می‌کند. استرالیا ۲۵٬۷۶۰ کیلومتر مرز دارد که تماماً مرز آبی است. این کشور از لحاظ زیست‌بوم با داشتن ۷۵۵ گونه متنوع‌ترین کشور در جهان است.

ایالت‌های استرالیا

لازم است ذکر شود استرالیا پنجمین قاره ازنظر بزرگی است و از شش ایالت و دو سرزمین تشکیل شده‌است که اختیاراتشان کمتر از ایالت‌ها است. ایالت‌های استرالیا عبارت‌اند از:

  • ایالت کوئینزلند (QLD) ، مرکز آن بریزبن است
  • ایالت استرالیای جنوبی (SA) ، مرکز آن آدلاید است
  • ایالت تاسمانی (TAS) که جزیره‌ای است در جنوب شرقی سرزمین اصلی و مرکز آن هوبارت است
  • ایالت ویکتوریا (VIC) ، مرکز آن ملبورن است
  • ایالت استرالیای غربی (WA) ، مرکز آن پرت است
  • ایالت نیو ساوت ولز (NSW) یا ولز جنوبی تازه که مرکز آن سیدنی است

قلمروهای استرالیا عبارت‌اند از:

شهرها و جمعیت استرالیا

ملبورن استرالیا

پایتخت استرالیا شهر کانبرا است و سیدنی، ملبورن، بریزبن، پرت، آدلاید، و تانزویل جزو شهرهای مهم هستند.  در کانبرا مجلس کشور و خانه فرماندار کل قرار دارد که به صورت تشریفاتی و به نمایندگی چارلز سوم ریاست دولت را در استرالیا به عهده دارد. در عمل نخست‌وزیر منتخب در کنار دولت و مجلس اداره کشور را در دست دارند.
جمعیت این کشور در ژوئیه ۲۰۱۵ به‌طور تقریبی 26 میلیون نفر بوده‌است. و با تراکم نسبی ۳/۱۴ نفر در هر کیلومتر مربع، یکی از پایین‌ترین ارقام میزان تراکم در جهان را دارد. کرانه جنوب شرق این کشور تراکم جمعیتی بیشتری نسبت به سایر نقاط دارد. یک سوم جمعیت کشور در ایالت نیو ساوت ولز و یک چهارم دیگر در ایالت ویکتوریا به سر می‌برند.

پیشنهاد میکنیم مطلب سبک زندگی استرالیایی را هم بخوانید.

بهترین شهرهای دانشجویی استرالیا کدامند؟

پنج شهر اصلی برای تحصیل دانشجویان بین‌المللی در استرالیا، عبارت‌اند از ملبورن، سیدنی، بریزبن، آدلاید و پرت. اگر برای تحصیل در استرالیا بین چند دانشگاه مردد هستید، بهتر است شهر محل زندگی‌تان را بر اساس هزینه‌ها، فرصت‌های کاری و سبک زندگی انتخاب کنید. برای مثال، دانشجویانی که دنبال زندگی ارزان‌تر هستند، معمولاً آدلاید یا پرت را انتخاب می‌کنند؛ در حالی‌که اگر اولویت‌تان فرصت شغلی بعد از فارغ‌التحصیلی باشد، احتمالاً سیدنی یا ملبورن برایتان مناسب‌تر است.

سیدنی استرالیا (Sydney): فرصت‌های شغلی بیشتر، هزینه‌ی بالاتر

 سیدنی، شهری شلوغ و گران‌قیمت، اما با فرصت‌های کاری بسیار است. اجاره خانه در این شهر در نزدیکی دانشگاه، معمولاً به‌طور متوسط حدود ۵۹۵ دلار در هفته است؛ اما اگر به دنبال بازار کار قوی هستید، زندگی در سیدنی بهترین انتخاب برای شما خواهد بود. دانشگاه نیو ساوت ولز (UNSW) و دانشگاه سیدنی جزو دانشگاه‌های برتر این شهر هستند.

ملبورن (Melbourne): پایتخت فرهنگی و علمی استرالیا

ملبورن همیشه جزو سه شهر برتر دنیا برای دانشجویان بین‌المللی بوده است؛ این شهر به دلیل کافه‌ها، فضاهای سبز و زندگی شبانه‌اش شهرت دارد. هزینه زندگی در ملبورن کمی پایین‌تر از سیدنی است؛ اما همچنان، شهری گران محسوب می‌شود. اجاره خانه در مناطق مرکزی ممکن است بیش از ۴۰۰ دلار در هفته باشد. دانشگاه ملبورن، موناش و RMIT در این شهر قرار دارند.

بریزبن (Brisbane): آب‌وهوای گرم، هزینه‌ی منطقی

بریزبن یکی از شهرهای دانشجویی استرالیاست که فضای آرام‌تر و هزینه‌های به‌صرفه‌تری دارد. این شهر برای دانشجویان خارجی که به دنبال یک زندگی آرام و فارغ از دغدغه مالی هستند، مناسب است. اجاره‌ها در این شهر معمولاً بین ۲۱۹ تا ۴۶۹ دلار در هفته هستند. کار دانشجویی هم در بریزبن راحت‌تر پیدا می‌شود. بریزبن خانه دانشگاه‌های بزرگی مانند دانشگاه کوئینزلند است و برای دانشجویانی که علاقه به زندگی در شهرهایی با آب و هوای معتدل‌تر دارند، ایده‌آل است.

آدلاید (Adelaide): انتخاب هوشمندانه برای صرفه‌جویی در استرالیا

آدلاید یکی از ارزان‌ترین شهرهای استرالیا برای زندگی دانشجویی است. میانگین اجاره خانه در آدلاید بین ۳۰۰ تا ۶۰۰ دلار در هفته است. برای خیلی از متقاضیان ایرانی که با بودجه محدود مهاجرت می‌کنند، آدلاید همچنان یکی از گزینه‌های مناسب است. دانشگاه آدلاید، فلیندرز و UniSA در این شهر قرار دارند.

پرت استرالیا (Perth): شهری دور از شرق، اما بسیار دانشجو‌پسند

شهر پرت نیز یکی از گزینه‌های بسیار خوب برای زندگی دانشجویی در استرالیاست. هزینه‌های زندگی در این شهر معقول است و از طرفی، بازار کار خوبی نیز دارد. به طور میانگین، هزینه زندگی برای یک نفر در پرت بین ۲,۵۰۰ تا ۳,۰۰۰ دلار در ماه است. یکی از مزایای برجسته پرت این است که برای دانشجویان بین‌المللی، مسیر اقامت بعد از تحصیل در این شهر نسبت به دیگر شهرهای استرالیا آسان‌تر است. پرت جزو مناطق Regional معرفی شده توسط دولت استرالیاست و فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های این شهر می‌توانند برای ویزای ۴۹۱ (Skilled Work Regional visa) اقدام کنند که مسیر اقامت دائم را باز می‌کند.

ادیان و مذاهب در استرالیا

تا پیش از ورود اروپاییان به قاره استرالیا، مردمان بومی این سرزمین از آیین دیرینه و بدوی خود پیروی می‌کردند، ولی امروزه برخی از این بومیان به مسیحیت گرویده‌اند. مسیحیت را اروپاییان به استرالیا آوردند و با آغاز رسیدن به این سرزمین فرقه‌های گوناگون مسیحیت، در آنجا به فعالیت پرداختند.

در سده بیستم، با کوچ شمار اندکی از آسیایی‌ها از چین، آسیای جنوب شرقی، هند و خاورمیانه، آیین‌ها و ادیان بودایی، اسلام، یهودی و بهائی به آن راه یافتند. استرالیا دین رسمی ندارد و قانون اساسی استرالیا دولت را از تصویب هر قانونی که بر پایه دین بنا شده باشد منع می‌کند.

در استرالیا دین از حکومت جدا بوده و طبق قانون، دین و مذهب آزاد بوده و هر کس می‌تواند آئین‌های ویژه دینی خود را آزادانه پیگیری کند. در سال ۲۰۰۱، بیش از ۷۰٪ استرالیایی‌ها خود را مسیحی معرفی کرده‌اند و بیش از ۱۵٪ نیز پیرو هیچ آئینی نبوده‌اند. بودائیسم و اسلام نیز هر یک با کمتر از دو درصد، در رده‌های بعدی قرار داشته‌اند

زبان رسمی استرالیا

استرالیا زبان رسمی ندارد و زبان ملی آن انگلیسی استرالیایی است. اختلافات بسیار نامحسوسی در لهجه مناطق گوناگون وجود دارد. زبان‌های دیگر مانند ایتالیایی و چینی نیز در بین مهاجران بسیار رایج است

آیا یادگیری زبان انگلیسی استرالیایی سخت است؟

اگر زبان انگلیسی را تا حد خوبی بلد هستید، جای نگرانی نیست؛ چون انگلیسی استرالیایی از نظر ساختار با انگلیسی بریتانیایی و آمریکایی تفاوت چشمگیری ندارد. اما چیزی که ممکن است در ماه‌های اول کمی برای‌تان چالش‌برانگیز باشد، لهجه و اصطلاحات بومی است.

 اما در ماه‌های اول، احتمالاً لهجه‌ی استرالیایی کمی برایتان غافلگیر کننده خواهد بود. سرعت حرف‌زدن بالا، تلفظ خاص بعضی واژه‌ها (مثل تبدیل تلفظ کلمه day به die) و استفاده از اصطلاحات بومی، ممکن است درک مکالمات روزمره در استرالیا را برایتان کمی سخت‌تر کند؛ مخصوصاً در محیط‌های غیررسمی یا بین دوستان.

برای مثال، استرالیایی‌ها به مک‌دونالدز می‌گویند Macca’s، یا به بعدازظهر می‌گویند arvo. اگر به این تفاوت‌ها عادت نکنید، ممکن است حتی جمله‌ای مثل «Let’s meet this arvo at Macca’s» برایتان گیج‌کننده باشد!

کشاورزی استرالیا

استرالیا به دلیل آب و هوای مناسب، زمین‌های فراوان و فناوری پیشرفته، یکی از بزرگترین تولیدکنندگان محصولات کشاورزی در جهان است. از جمله محصولات کشاورزی مهم این کشور می‌توان به غلات، میوه‌ها، گیاهان دارویی و محصولات دامی اشاره کرد

مهم‌ترین محصولات کشاورزی و باغی استرالیا در سال ۲۰۱۸ به این شرح بوده‌است:

بادام، سیب، جو، باقلا، انگور، کاسنی، قارچ، یولاف، زیتون، پیاز، پرتقال، گلابی، آناناس، سیب زمینی، دانه کلزا، برنج، ذرت، نیشکر،گوجه فرنگی، گندم

اقتصاد استرالیا

اقتصاد استرالیا یکی از بزرگترین اقتصادهای جهان است و به دلیل منابع طبیعی فراوان، صنعت معدنی و کشاورزی، از جمله محصولاتی مانند غلات، چربی‌ها و مواد معدنی، محبوبیت زیادی دارد. استرالیا همچنین یکی از بزرگترین صادرکنندگان کالا در جهان است و از این رو، اقتصاد آن به‌طور مستقیم به تجارت بین‌المللی مرتبط است.

این کشور توسعه یافته با اقتصادی متکی بر بازرگانی و کشاورزی است. در میان قابل زندگی‌ترین شهرهای جهان در سال ۲۰۰۸ به گزارش اکونومیست، ملبورن دوم، پرت چهارم، آدلاید هفتم و سیدنی نهم بود.

رتبه بندی واحد اطلاعات اکونومیست برای ۱۷۳ شهر در سراسر جهان و بر اساس پنج عامل مهم  مراقبت‌های بهداشتی، فرهنگ و محیط زیست، ثبات، زیرساخت‌ها و آموزش در سال ۲۰۲۴ شهر ملبورن استرالیا را در جایگاه چهارم جهان و شهر سیدنی در جایگاه هفتم جهان ( مشترک با شهر ونکوور کانادا ) قرار می دهد.

محصولات اصلی استرالیا نیشکر، پنبه، غلات و گوشت است. این کشور معادن فراوانی دارد. شرکای بازرگانی این کشور بیشتر چین، ژاپن و کره جنوبی در آسیا و نیز ایالات متحده آمریکا هستند. بنا بر گزارش بانک جهانی، این کشور در سال ۲۰۰۵ از نظر تولید ناخالص داخلی یا GDP در رده پانزدهم جهان قرار داشته‌است و نیز بر پایه گزارش برنامه توسعه سازمان ملل متحد، استرالیا از نظر شاخص توسعه انسانی در سال ۲۰۰۶ سومین کشور توسعه یافته جهان به حساب می‌آید.

مجموع صادرات این کشور در سال ۲۰۱۹ حدود ۲۶۶ میلیارد دلار و واردات آن حدود ۲۲۱ میلیارد دلار بوده‌است.

واحد پول این کشور دلار استرالیا نام دارد.

تحصیل و آموزش در استرالیا

دانشگاه موناش استرالیا

دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی استرالیا یکی از بهترین دانشگاه‌های جهان هستند و شمار زیادی از دانشجویان بین‌المللی در آن تحصیل می‌کنند. در سال 2023 بیش از 448 هزار دانشجوی بین‌المللی در استرالیا تحصیل می‌کردند.
بیشترین مراکز تجمع دانشجویان بین‌المللی در شهرهای سیدنی، ملبورن و آدلاید هستند. هزینه تحصیل در استرالیا نسبت به کشورهای هم‌رده خود یعنی بریتانیا و ایالات متحده آمریکا کمتر است.

به دانشجویان خواهان تحصیل در استرالیا روادید SubClass 500 (ویزای تحصیلی) تعلق می‌گیرد.

این کشور دارای ۳۷ دانشگاه با بودجه دولتی و سه دانشگاه خصوصی و همچنین تعدادی مؤسسه تخصصی دیگر است که دوره‌های مورد تأیید را در سطح آموزش عالی ارائه می‌دهند. OECD استرالیا را در میان گران‌ترین کشورها برای حضور در دانشگاه قرار می‌دهد. ۳۰٫۹ درصد از جمعیت آن دارای مدرک تحصیلی دانشگاهی هستند که در میان بالاترین درصدها در جهان است.
انگلیسی زبان بودن، امن بودن و کیفیت آموزش بالا باعث محبوبیت این کشور در بین دانشجویان بین‌المللی شده‌است. دانشجویان بین‌المللی بسیاری در شهرهای ملبورن، سیدنی آدلاید و … در حال تحصیل هستند. اکثر دانشجویان بین‌المللی از کشورهای چون چین، هند، کره، انگلستان، ایران، تایوان و در این کشور مشغول به تحصیل هستند.

هزینه تحصیل و زندگی دانشجویی در استرالیا چقدر است؟

به‌طور میانگین، شهریه دانشگاه‌های استرالیا برای دانشجویان بین‌المللی بین ۲۶,۰۰۰ تا ۵۰,۰۰۰ دلار استرالیا در سال است. برای رشته‌هایی مثل IT، علوم پایه یا تجارت، این عدد معمولاً بین ۳۰ تا ۳۸ هزار دلار است؛ اما برای رشته‌هایی مثل دندان‌پزشکی یا پزشکی ممکن است بالای ۷۰ هزار دلار در سال هم برسد.

از طرف دیگر، هزینه‌ی زندگی دانشجویی در استرالیا بین ۲۵,۰۰۰ تا ۳۵,۰۰۰ دلار در سال تخمین زده می‌شود؛ بسته به شهری که در آن ساکن هستید. مثلاً اگر در سیدنی زندگی کنید، فقط اجاره‌ی یک اتاق دانشجویی ممکن است بین ۲۵۰ تا ۴۵۰ دلار در هفته باشد؛ اما در شهرهایی مثل آدلاید یا پرت، همین اتاق را با حدود ۲۰۰ تا ۲۷۰ دلار می‌توانید اجاره کنید. 

اگر بخواهیم یک تخمین کلی بزنیم، برای سال اول زندگی دانشجویی در استرالیا باید حدود ۵۵ تا ۸۵ هزار دلار استرالیا در نظر بگیرید؛ ترکیبی از شهریه، اجاره خانه، حمل‌ونقل، خوراک و هزینه‌های جانبی.

البته این اعداد، کلیت ماجراست. اگر قصد زندگی در استرالیا را دارید، باید با جزئیات بیشتری برنامه‌ریزی کنید. جزئیات بیشتر را در مقاله هزینه تحصیل در استرالیا بخوانید. 

چطور برای تحصیل در استرالیا اقدام کنیم؟ (راهنمای مرحله‌به‌مرحله)

برای تحصیل در استرالیا به عنوان یک دانشجوی ایرانی، باید ۵ مرحله زیر را انجام دهید:

۱. رشته و دانشگاه مناسب در استرالیا را انتخاب کنید.

ابتدا وارد سایت رسمی دانشگاه‌های استرالیا شوید. در بخش International Students بررسی کنید که آیا رشته‌ی موردنظرتان برای ترم آینده (مثلاً فوریه یا جولای) پذیرش دارد یا نه. حتماً به نمره زبان، معدل لازم و ددلاین‌ها دقت کنید.

۲. مدارک لازم برای اپلای تحصیلی استرالیا را کامل و دقیق آماده کنید.

برای اپلای در دانشگاه‌های استرالیا معمولاً به این مدارک نیاز دارید: پاسپورت معتبر، ترجمه رسمی ریزنمرات و مدارک تحصیلی، مدرک زبان آکادمیک (مثل آیلتس با حداقل نمره ۶.۰ یا معادل آن در آزمون‌هایی مثل PTE، TOEFL iBT، CAE یا OET)، رزومه تحصیلی، انگیزه‌نامه و توصیه‌نامه. برای اطمینان از این که مدرکی از قلم نمی‌افتد، چک لیست مدارک لازم برای اپلای دانشگاه های استرالیا را بررسی کنید.

۳. از طریق پورتال آنلاین، اپلیکیشن خود را ثبت کنید.

تقریباً تمام دانشگاه‌های استرالیا یک پورتال اپلای آنلاین دارند. پس از ایجاد حساب کاربری، مدارک‌تان را آپلود کرده و Application Fee را پرداخت می‌کنید. مبلغ این هزینه بسته به دانشگاه متفاوت است؛ برخی دانشگاه‌ها این هزینه را حذف کرده‌اند و برخی دیگر بین ۵۰ تا ۱۵۰ دلار دریافت می‌کنند. حتماً در سایت رسمی همان دانشگاه مبلغ دقیق را بررسی کنید.

۴. بعد از گرفتن Offer، شهریه ترم اول را واریز کنید.

در مرحله چهارم، باید شهریه ترم اول را از طریق درگاه رسمی دانشگاه واریز کنید. در بسیاری از دانشگاه‌های استرالیا، تا زمانی که شهریه‌ی اولیه را واریز نکرده باشید، نامه‌ی COE (تاییدیه ثبت‌نام) را صادر نخواهد شد؛ البته این موضوع بستگی به قوانین هر دانشگاه دارد؛ بنابراین لازم است دستورالعمل‌های همان دانشگاه را دقیق بررسی کرده تا در زمان مناسب، شهریه را پرداخت کنید.

۵. بعد از دریافت COE، برای ویزای تحصیلی استرالیا اقدام کنید.

وقتی نامه تاییدیه را دریافت کردید، نوبت به اقدام برای ویزای تحصیلی استرالیا می‌رسد. برای دریافت ویزای تحصیلی استرالیا باید فرم‌های مربوط به ویزای ساب‌کلاس 500 را از طریق پورتال رسمی ImmiAccount در سایت اداره مهاجرت استرالیا پر کرده و مدارک لازم را ارسال کنید. 

مدارکی مانند بیمه سلامت دانشجویی (OSHC)، نامه‌ی تمکن مالی (حداقل ۲۹,۷۱۰ دلار استرالیا برای هزینه‌های زندگی)، ترجمه دقیق مدارک شناسایی و توضیح درباره‌ی گپ تحصیلی باید در این مرحله آماده باشند. برای دریافت راهنمایی قدم‌به‌قدم، پیشنهاد می‌کنیم مقاله مراحل دریافت ویزای تحصیلی استرالیا را مطالعه کنید.

در اینجا، مراحل اقدام برای ویزای تحصیلی استرالیا را گفتیم. اما طی کردن مسیر مهاجرت تحصیلی به استرالیا، بدون راهنمای حرفه‌ای، برای خیلی از متقاضیان شبیه به حرکت در مه است. اگر تا به حال تجربه اپلای در دانشگاه استرالیا نداشته‌اید و با پیچ‌وخم‌های این راه آشنا نیستید، یک جلسه مشاوره رایگان می‌تواند مسیر را برایتان روشن کند. 
📞 تلفن تماس برای رزرو یک جلسه مشاوره رایگان: 02188240445

مزایای تحصیل در استرالیا برای دانشجویان بین‌المللی

تنها مزیت تحصیل در استرالیا، «رنک بالای دانشگاه‌ها» نیست! در واقع، تحصیل در این کشور، نسبت به بسیاری از کشورهای اروپایی دیگر، مزایای قابل توجهی دارد. از جمله این‌که:

1. تحصیل در استرالیا، مسیری روشن برای دریافت مجوز سکونت در این کشور

برای دریافت اقامت بلند مدت استرالیا، کافی است پس از فارغ‌التحصیلی شغلی مرتبط با رشته‌ی تحصیلی خود پیدا کرده و ویزای موقت کار پس از تحصیل (Temporary Graduate visa – 485) را دریافت کنید. سپس، بعد از 2 الی 4 سال کار، می‌توانید برای دریافت اقامت بلند مدت این کشور اقدام کنید. این مسیر، در مقایسه با کشورهایی مثل آلمان یا فرانسه، پیچیدگی کمتری دارد.

2. امکان کار دانشجویی قانونی با درآمد خوب در استرالیا

 دانشجویان بین‌المللی در استرالیا اجازه دارند تا ۴۸ ساعت در طی هر دو هفته کار کنند. بسته به نوع شغل، درآمد ساعتی بین ۲۳ تا ۳۵ دلار استرالیاست؛ یعنی در ماه می‌توانید بین ۱,۵۰۰ تا ۲,۸۰۰ دلار درآمد داشته باشید.

3. هزینه زندگی قابل مدیریت در این کشور

بعضی از شهرهای استرالیا هزینه‌های اقتصادی و مقرون‌به‌صرفه‌ای برای زندگی دارند. برای مثال، در شهرهایی مثل آدلاید یا پرت، با اجاره‌ی حدود ۲۵۰ تا ۳۵۰ دلار در هفته می‌توانید یک خانه‌ی مستقل بگیرید.

4. برخورد دوستانه مردم این کشور با مهاجران و دانشجویان بین‌المللی

یکی از مزایای زندگی در استرالیا، واکنش پذیرای مردم این کشور نسبت به مهاجرین است. طبق یک نظرسنجی،71% مردم استرالیا معتقدند که وجود مهاجرین در این کشور باعث تقویت بازار کار و فرهنگ استرالیا می‌شود.

5. امکان دریافت بورسیه در استرالیا برای دانشجویان بین‌المللی

 خیلی از دانشگاه‌های استرالیا بورسیه‌های خاصی برای دانشجویان ایرانی در نظر گرفته‌اند. مثلاً دانشگاه نیو ساوت ولز استرالیا، برای مقطع کارشناسی ارشد، بورسیه‌هایی مثل International Scientia Coursework Scholarship را ارائه می‌دهد. این بورسیه بسته به شرایط، شامل پوشش کامل شهریه یا کمک‌هزینه‌ی ۲۰,۰۰۰ دلاری در سال می‌شود. 

زندگی در کشور استرالیا چگونه است؟ (جمع بندی)

زندگی در استرالیا با ویژگی‌ها و امکانات خاص و منحصر به فرد، تجربه‌ای جدید را برای شما خواهد داشت. این کشور به دلیل اقتصاد قوی، سطح بالای کیفیت زندگی و طبیعتی بکر و زیبا مورد توجه بسیاری از مهاجران و گردشگران قرار دارد.

به طور خلاصه برخی از ویژگی‌های این کشور را در ادامه بخوانید:

کیفیت زندگی

اقتصاد: استرالیا یکی از قوی‌ترین اقتصادهای جهان را داراست. بازار کار پویا، نرخ بیکاری پایین و حقوق بالا از ویژگی‌های این کشور است.
آموزش: دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی با کیفیت، فرصت‌های زیاد و باکیفیتی برای تحصیل در سطح جهانی فراهم می‌کنند.
بهداشت و درمان: سیستم بهداشتی استرالیا یکی از بهترین‌ها در دنیا است و برای ساکنین ویزاهای مختلف خدمات پزشکی و بهداشتی فراهم می‌کند.

محیط زیست

طبیعت: استرالیا دارای طبیعتی زیبا و متنوع است، از سواحل دلپذیر گرفته تا صحرای بیابانی و جنگل‌های بارانی.
آب و هوا: این کشور دارای اقلیم‌های مختلفی است که از مناطق گرم و خشک در شمال گرفته تا مناطق معتدل در جنوب متغیر است.

فرهنگ

استرالیا کشوری چند فرهنگی است و شما با فرهنگ‌های متنوعی از سراسر جهان آشنا خواهید شد.
تفریحات و جذابیت ها: از ورزش‌های ساحلی و دریایی گرفته تا پیاده‌روی در طبیعت و بازدید از موزه‌ها و گالری‌های هنری، فعالیت‌های متنوعی برای انجام وجود دارد.

امنیت و مهاجرپذیری استرالیا

امنیت: استرالیا یکی از امن‌ترین کشورهای جهان است و سطح پایین جرم و جنایت در آن ثبت شده است.
مهاجرپذیری: استرالیا با سیاست‌های مهاجرپذیری باز، برای مهاجران فرصت‌های زیادی فراهم می‌کند. ویزاهای مختلفی از جمله ویزای کار، ویزای تحصیلی و خانوادگی در دسترس است.

زندگی در استرالیا می‌تواند تجربه‌ای بسیار لذت‌بخش و موفقیت‌آمیز باشد، به خصوص اگر به دنبال یک محیط پایدار، فرصت‌های شغلی و زندگی با کیفیت باشید.

اگر قصد تحصیل در این کشور را دارید مطلب ویزای تحصیلی استرالیا را بخوانید. همچنین می توانید از مشاوران گروه اعزام دانشجوی آریا رایگان مشاوره گرفته و از مراحل اخذ پذیرش و ویزای دانشجویی مطلع شوید.

برای اطلاعات بیشتر درباره زندگی و تحصیل در استرالیا پیشنهاد می شود مطالب بخش بلاگ سایت را نیز بخوانید.

دریافت مشاوره

برای دریافت مشاوره و راهنمایی های لازم لطفا فرم مشاوره که از دکمه پایین در دسترس است را پر کرده و ارسال کنید. اطلاعات شما نزد ما امانت بوده و افشاء نخواهد شد.
ویا می توانید فرم روبرو را پر کرده برای ما ارسال کنید تا در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیریم.
برای پرسیدن هرگونه سوال می توانید با ما تماس گرفته و یا از طریق چت آنلاین که در سمت چپ پایین صفحه قابل دسترس است، سوالات خود را بپرسید.

مشاوران خبره و با تجربه ما با افتخار پاسخگوی شما خواهند بود.

فیلد های "*" اجباری هستند

این قسمت برای اهداف اعتبارسنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند.

پیمایش به بالا
Call Now Button