خدمات دانشجویی که شما قطعا نیاز به استفاده آنها دارید!
استفاده از خدمات دانشجویی که به صورت رایگان توسط دانشگاه شما ارائه می شود آسان است، اما خدماتی نظیر مشاوره یا مربی گری شغلی به شکل دردناکی در دنیای واقعی گران بوده و می تواند تفاوت زیادی را در تندرستی و پیشرفت شخصی شما ایجاد کند. پس اطمینان حاصل کنید که با تمام خدمات موجود در پردیس دانشگاهی خود آشنا هستید و با این هفت سرویس دانشجویی جذاب که هر کدام از دانشجویان باید آن را بررسی کند شروع کنید.
خدمات دانشجویی
1. مشاوره ی شغلی:
شرکت در کارگاه های مشاوره ی شغلی در دانشگاه محل تحصیل بهترین راه برای کشف انگیزه ها و داشته های و مهارت های شغلی است. مشاوره ی شغلی به ویژه زمانی مفید خواهد بود که در انتخاب مسیر خود دچار تردید هستید. این کار به شما در کشف گزینه های جدید و تصمیم گیری در انتخاب مسیر خود کمک می کند. علاوه بر این، مرکز مشاغل دانشگاه محل تحصیل شما هنگام درخواست شغل، جستجو برای کارآموزی یا تماس با فارغ التحصیلان هم رشته ی شما نیز به شما کمک می کند.
2. مراقبت های بهداشتی پردیس دانشگاه:
بعضی از دانشگاه ها در پردیس خود خدمات پزشکی دانشجویی را با زمان های ملاقات قابل انعطاف، مشاوره های تلفنی، مشاوره های حضوری و متخصصین مراقبت بهداشت که آماده ی کمک به دانشجویان می باشند ارائه می کنند. خواه جویای مشاوره در خصوص پیشگیری از بارداری باشید و یا دچار آنفلوآنزا شده باشید، پرستار یا پزشک دانشگاه شما باید شرایط مناسبی را برای شما فراهم کند تا آزادانه و به راحتی در مورد هر یک از مسایل پزشکی که موجب ناراحتی شماست صحبت کنید.
3. آموزش شبکه و حوادث:
به منظور افزایش قابلیت اشتغال خود، شروع به ساخت شبکه ای حرفه ای در اسرع وقت اقدام مفیدی خواهد بود. اگر دسترسی به شبکه بندی به سادگی برای شما امکان پذیر نیست (و یا موجب وحشت شما می شود)، از خدمات دانشجویی که بدین منظور طراحی شده تا ایجاد شبکه را با ترس کمتری میسر سازد استفاده کنید.
4. مشاوران دانشجویی:
هر کس حداقل یک بار طی دوران تحصیل خود در دانشگاه احساس ضعف و ناتوانی می کند و هیچ دلیل قطعی نیز برای مواجهه با این احساس به تنهایی وجود ندارد. مشاوران دانشجویی می توانند در غلبه به هر یک از جنبه های زندگی دانشجویی از جمله دغدغه ی شما در مورد امتحانات، مسایل مالی، مسایل بهداشت و سلامت، احساس غربت و غیره کمک کنند.
5. مرکز زبان:
درج تسلط به یک زبان دیگر در رزومه ی خود موجب ارتقاء امکان اشتغال شما و افزایش فرصت های کاریابی پس از فراغت از تحصیل خواهد گردید. بیشتر دانشگاه ها مراکزی را جهت آموزش زبان ایجاد می کنند تا در یادگیری زبان محلی به دانشجویان بین المللی کمک کرده و در یادگیری دیگر زبان ها با هزینه ای مناسب به تمام دانشجویان کمک کنند.
6. باشگاه دانشجویان:
دانشگاه محل تحصیل شما باید دارای یک باشگاه دانشجویی در محل پردیس دانشگاه باشد که هزینه های آن مناسب بوده و مکان آن نیز در جایی باشد که دسترسی به آن قبل و یا پس از کلاس های درسی به راحتی امکان پذیر باشد.
7. آموزش مطالعه و کارگاه های آموزشی:
بعضی از دانشگاه ها اقدام به برگزاری دوره های آموزشی و کارگاه های مهارت های مطالعه می کنند تا استراتژی های بازنگری موثر و مدیریت زمان را به دانشجویان بیاموزند. بعضی از کارگاه ها نسبت به دیگر کارگاه ها شخصی تر هستند.